Ninordens kunder

Våra kunder

Bland våra kunder finns några av Sveriges mer välkända varumärken som verkar inom olika branscher, några exempel på uppdrag och omdömen:

Ninorden kund Winn Hotel Group

Winn Hotel Group

Hotellkedja som äger, driver och utvecklar ett tiotal hotell med personlighet, engagemang och glädje. Bland dem ryms allt från Whiteguideutnämnda slott och herrgårdar på landsbygden till designprisade, centrala nybyggen i några av Sveriges största städer.

Uppdraget

Ninorden har varit samarbetspartner till Winn Hotel Group under ett decennium och genomfört ett flertal upphandlingar samt installationsprojekt. Uppdragen gäller hela telekomområdet som telefoni, växlar, internet, datanät och LAN-/WAN-tjänster. Winn Hotel Group har ett löpande serviceavtal med Ninorden för hantering av frågor gällande bland annat abonnemang.

”Den personliga kontakten är en av Ninordens främsta egenskaper. När problem uppstår går det enkelt och snabbt att lösa. Det är tack vare just den personliga kontakten. som gör att den man pratar med vet vad det handlar om. Ett moment jag upplever kan ta mycket tid i kontakten med andra.”

Peter Tillman, Winn Hotel Group
Ninorden kund Apoteksgruppen

Apoteksgruppen

Apotekskedja med närmare tvåhundra apotek från Norrbotten till Skåne. Apoteken ägs av egenföretagare som samordnas av serviceorganisationen Apoteksgruppen i Sverige AB. Ninorden arbetar både med serviceorganisationen och apoteken.

Uppdraget

Upphandla och implementera ny central telefonlösning åt serviceorganisationen som sedan även erbjöds de lokala apoteken för en så sömlös integration som möjligt. Ninorden är också first line support för Apoteksgruppen och hanterar felsökningar, beställningar samt förändringar.

”Det bästa med Ninorden är att de är väldigt lätta att kontakta och ger snabb återkoppling med snabba åtgärder. De lyssnar verkligen in för att förstå våra behov och anstränger sig för att hitta lösningen. Istället för att se hinder löser de i slutändan det som behövs. Ninorden är samtidigt ödmjuka i samarbetet och känns mer som en kollega än en business partner. Vi var i kontakt med ett antal olika företag som skulle hjälpa oss med vår telefoniupphandling och vi valde Ninorden tack vare prisbilden och det personliga bemötande. Vi rekommenderar absolut Ninorden.”

Sofia Hammarberg, Apoteksgruppen i Sverige AB
Ninorden kund K-Rauta

K-Rauta

Bygghandel som etablerades i Sverige 1996. K-Rauta är idag rikstäckande med 18 varuhus och cirka 900 medarbetare i Sverige men är också verksamma i Finland, Norge, Baltikum och Ryssland.

Uppdraget

Slutföra påbörjad upphandling av ny växellösning för K-Rautas svenska verksamhet, vilket innebär samtliga 18 varuhus samt deras huvudkontor. Ninordens var ett stöd under utvärderingen av inkomna offerter samt kompletterade och slutförde upphandlingen.

”Det bästa med Ninorden är deras branschkunskap och breda kontaktnät. De är flexibla, kostnadseffektiva och erbjuder det kunden behöver. Vi blev rekommenderade Ninorden som förde in oss på rätt spår i vår pågående upphandling, de förstod snabbt våra behov och hjälpte oss att snabbare komma i mål. Det var väldigt mycket värt för oss! Vi rekommenderar gärna Ninorden och kommer självklart kontakta dem nästa gång något liknade uppstår.”

Marcus Wolf, K-Rauta
Ninorden kuns Systemair

Systemair

Systemair en av de största aktörerna i ventilationsindustrin med verksamhet i 49 länder. Produktprogrammet omfattar ett brett sortiment av energieffektiva fläktar, ventilationsaggregat, produkter för luftdistribution, luftkonditionering, luftridåer och värmeprodukter.

Uppdraget

Upphandling av en ny gemensam molnbaserad telefonilösning. Ninorden hanterar beställningar för Systemair.

”Det bästa med Ninorden är deras genuina engagemang som de haft sedan start och fortsätter att ha. De ringer fortfarande och stämmer av fast upphandlingen är klar och ska implementeras. Vi hade behov av ny telefonväxel men inte möjlighet att göra den upphandlingen själva. Ninorden kontaktade oss vid precis rätt tillfälle med ett fördelaktigt förslag. Då tog vi ett snabbt beslut och valde dem. Jag kommer definitivt rekommendera Ninorden för andra företag och kontakta dem på nytt när liknande behov uppstår.”

Maria Larsen, Systemair

Eberspächer Exhaust Technology Sweden

Tillverkar avgasreningssystem till bilar, lastbilar och bussar. Den svenska verksamheten är belägen i Nyköping med närmare 900 anställda. Tillhör The Eberspächer Group som har 9 000 anställda världen över.

Uppdraget

Upphandling och löpande förvaltning av el och prissäkringar. Eberspächer Exhaust Technology Sweden har serviceavtal med Ninorden som bistår med rådgivning och hantering av energifrågor.

”Låt proffsen göra det de ska så kan jag göra det jag är duktig på!”

Adam Sagebrand, Eberspächer Exhaust Technology Sweden