Telekom

Telekom och IT-tjänster har utvecklats mycket under de 25 år vi varit verksamma på marknaden. Från de analoga lösningarna till digitalt, IP, molntjänster och integrationer med exempelvis Microsoft Teams och affärssystem. Ninorden har varit med under den resan och vår kompetens spänner över ett brett spektrum inom tele- och IT-lösningar.

Varje relation är unik

Inget uppdrag är för litet eller för stort och vi har erfarenhet från många branscher. Varje kundrelation är för oss unik och vi anpassar samarbetet så att det passar behovet. Vi erbjuder hög kompetens som genom åren skapat stora värden hos våra kunder.

Vi kan hjälpa till med allt från enstaka abonnemang till stora och komplexa telefoni- och växelupphandlingar. Ninorden kan även vara er samarbetspartner när det kommer till inköp och hantering av mobila enheter eller administrering av er telefonväxel.

Vi kan vara med hela vägen

Vi kan göra hela jobbet åt er genom att ta helhetsansvar för upphandlingen eller bidra med kompetens om ni vill hantera hela eller delar av upphandlingen själva. Vi kan även genomföra utredningar/förstudier, vara ett projektstöd vid implementeringar och vara er primära supportkontakt (SPOC).

Läs mer

Nyckeltal

0 mn kr

Upphandlingar (affärsvärde)

0 %

Genomsnittlig besparing (upphandlingar)

0 %

Genomsnittlig besparing (optimeringar)

Bli kontaktad