Kommunikation

Ett företags IT-infrastruktur är för oss det som ska se till att era enheter är uppkopplade och optimerade samt konfigurerade utifrån verksamhetens behov. Det är allt från en internetanslutning till datanät-/VPN-uppkopplingar mellan enheter och de integrationsverktyg som behövs. I dagens arbetsliv behöver medarbetare en så smidig arbetssituation som stödjer ett flexibelt arbetssätt.

Internet

Ninorden upphandlar internetuppkopplingar av alla typer. Från mobila bredband till dedikerade fiberanslutningar. Många gånger är det något som är lätt att bara låta fortsätta löpa på som vanligt. Vår erfarenhet är att det ofta finns pengar att spara samt en potentiell till kvalitetsförbättring vid en omförhandling. Prata med oss så hjälper vi er att hitta den lösning som är bäst för just er.

Datanät / VPN / LAN / WIFI

Behöver ni en kvalitativ anslutning mellan era enheter hjälper Ninorden er att upphandla datanät/VPN. Vi kan även se över ert lokala nät på enheterna (LAN), trådbundet eller trådlöst (Wifi), för en optimal funktion hela vägen mellan de enheter som ska kommunicera. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kundcase: Winn Hotel Group

Den personliga kontakten är en av Ninordens främsta egenskaper. När problem uppstår går det enkelt och snabbt att lösa. Det är tack vare just den personliga kontakten. som gör att den man pratar med vet vad det handlar om. Ett moment jag upplever kan ta mycket tid i kontakten med andra.

Peter Tillman, Winn Hotel Group

Kunden

Hotellkedja som äger, driver och utvecklar ett tiotal hotell med personlighet, engagemang och glädje. Bland dem ryms allt från Whiteguideutnämnda slott och herrgårdar på landsbygden till designprisade, centrala nybyggen i några av Sveriges största städer.

Uppdraget

Ninorden har varit samarbetspartner till Winn Hotel Group under ett decennium och genomfört ett flertal upphandlingar samt installationsprojekt. Uppdragen gäller hela telekomområdet som telefoni, växlar, internet, datanät och LAN-/WAN-tjänster. Winn Hotel Group har ett löpande serviceavtal med Ninorden för hantering av frågor gällande bland annat abonnemang.

Bli kontaktad