Företagstelefoni

Företagstelefoni innefattar allt som har med er verksamhets telefonlösning att göra oavsett hur enkel eller avancerad den är. Vad ska hända när en kund ringer till er? Hur vill ni uppfattas av kunder, befintliga som potentiella? Det kan ha stor betydelse hur de i förlängningen upplever er som företag.

Enskilda abonnemang

Ninorden kan arbeta med alla operatörer och har möjlighet att hjälpa er teckna enskilda abonnemang med eller utan hårdvara. Det kan handla om mobilabonnemang, mobila bredband, datakort eller machine-to-machine-abonnemang (M2M). Prata med oss så hjälper vi er att hitta den lösning som är bäst för just er.

Företagstelefoni i form av ramavtal

Ninorden kan konkurrensutsätta ert nuvarande avtal och hjälpa er upphandla ett nytt ramavtal oavsett önskemål av operatör. Vi kartlägger nuvarande situation och behov, gör en kravspecifikation och genomför upphandlingen.

Telefonväxel i eller utanför molnet

Ninorden kan upphandla kundplacerade och molnbaserade telefonväxlar. Det har vi gjort under många år och har stor kompetens inom området. Prata med oss så hjälper vi er oavsett om ni vill ha den på plats eller i molnet.

Kundcase: K-Rauta

Det bästa med Ninorden är deras branschkunskap och breda kontaktnät. De är flexibla, kostnadseffektiva och erbjuder det kunden behöver. Vi blev rekommenderade Ninorden som förde in oss på rätt spår i vår pågående upphandling, de förstod snabbt våra behov och hjälpte oss att snabbare komma i mål. Det var väldigt mycket värt för oss! Vi rekommenderar gärna Ninorden och kommer självklart kontakta dem nästa gång något liknade uppstår.

Marcus Wolf, K-Rauta
K-rauta2

Kunden

Bygghandel som etablerades i Sverige 1996. K-Rauta är idag rikstäckande med 18 varuhus och cirka 900 medarbetare i Sverige men är också verksamma i Finland, Norge, Baltikum och Ryssland.

Uppdraget

Slutföra påbörjad upphandling av ny växellösning för K-Rautas svenska verksamhet, vilket innebär samtliga 18 varuhus samt deras huvudkontor. Ninordens var ett stöd under utvärderingen av inkomna offerter samt kompletterade och slutförde upphandlingen.

Bli kontaktad